Autor: Logistikauudised.ee • 22. september 2023

Järjekordne ABB elektrisõidukite teemapäev oli suunatud avalikule ja ärisektorile

21. septembril Tallinna kruiisiterminalis toimunud ABB elektriautode teemapäev oli seekord suunatud avalikule ja ärisektorile. Ürituse raames toimus seminar korporatiivsetele ja institutsionaalsetele klientidele, väljas oli ka suur osa Eestis elektriautode müügiga tegelevaid ettevõtteid.
Foto: ABB

„11 aastat tagasi olime osalised esimeste laadijate paigaldamises Eestisse. Täna korraldame kolmandat korda elektrisõidukite teemapäeva, mis on osutunud väga populaarseks. Elektriautode arvu kasv on täna üle saja protsendi aastas ja see jätkub. Samuti jätkub kaasneva taristu areng ja investeeringud sellesse,“ ütles ABB ärijuht Jukka Patrikainen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077