Autor: Tõnu Tramm • 28. august 2023

Arvutirike tekitas Suurbritannia lennuliikluses kaose

Tehnilised probleemid British Airwaysi ja Suurbritannia lennujuhtimissüsteemides sundisid esmaspäeval, 28. augustil, sealset lennuliiklusteenistust oluliselt piirama, tekitades kaose paljudes lennujaamades riigis endas ja mujal maailmas.
Foto: NATS

Rike IT-süsteemides mõjutas lennuplaanide automaatset töötlemist, mis sisaldub muuhulgas teavet lendude väljumis- ja saabumisaja, sihtkoha ja lennuraja kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077