Autor: Äripäev • 25. august 2023

Peaministri abikaasa Arvo Hallik: müün Stark Logisticsi aktsiad ja taandun

Seoses tekkinud meediakajastusega mõistan, et minu äritegevus, osalus ja töö ettevõttes Stark Logistics, mis on teinud transpordivedusid Eestist Venemaale meie kliendi AS Metaprint heaks, on tekitanud küsimusi, mis vastustest sõltumata mõjutavad minu abikaasa tööd, teatas Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik.
Arvo Hallik ja peaminister Kaja Kallas
Foto: Marko Saarm, Sakala/Scanpix

Arvo Halliku teade jätkub nii:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077