Autor: Logistikauudised.ee • 14. august 2023

airBaltic avaldas oma populaarseimad lennusihtkohad Tallinnast

Juulis lendasid airBaltic’u reisijad Tallinnast enim Pariisi, Nice’i ja Brüsselisse, mis olid nii puhkuse kui ka ärisihtkohtadena väga nõutud, teatas lennuettevõte.
Kokku pakub lennufirma rohkem kui 100 erinevat sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest.
Foto: airBaltic

Lisaks Pariisile, Nice’ile ja Brüsselile olid airBaltic’u reisijate seas populaarsed ka Amsterdam, Malaga, London ja München. Kokku pakub lennufirma rohkem kui 100 erinevat sihtkohta Riiast, Tallinnast, Vilniusest ja Tamperest läbi oma laia lennuvõrgustiku, mis ulatub Euroopasse, Skandinaaviasse, SRÜ ja Lähis-Ida riikidesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077