Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuli 2023

Laadimisjaamade võrgustik tiheneb ja laevakütus muutub puhtamaks

Euroopa Parlament andis lõpliku heakskiidu kahele uuele määrusele, mis laiendavad alternatiivkütuste taristut, tagavad selle hõlpsa kasutamise ja muudavad laevakütused loodussõbralikumaks.
Elektriautode laadimisvõimalused peavad paranema.
Foto: Liis Treimann

Uued reeglid vähendavad transpordisektoris süsinikku sisaldavate kütuste kasutamist ja kuuluvad paketti „Eesmärk 55“, millega Euroopa Liit tahab vähendada 2030. aastaks kasvuhoonegaaside heitmeid 55% (võrreldes 1990. aasta tasemega).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077