Autor: Logistikauudised.ee • 27. juuni 2023

Jan Palmér lahkub Nordicast

Eesti riikliku lennufirma Nordic Aviation Group AS juht Jan Palmér teatas, et lahkub ettevõttest.
Jan Palmér soovib enda asemel näha kedagi nooremat ja energilisemat.
Foto: Liis Treimann

"Mul on olnud au olla enam kui kümme aastat osa Eesti lennunduse arengust. See on olnud äärmiselt huvitav ja ka väljakutsete rohke aeg, kus ükski päev ei sarnane teisega," selgitas Jan Palmér (72) oma otsust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077