Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuni 2023

Elron keelab rongides hügieeniprotseduurid

Elroni rongides hakkab alates 12. juunist kehtima uuendatud reisijateveo eeskiri, mis aitab lahendada praktikas tekkinud ebakõlasid. Näiteks keelab uuendatud reisijateveo eeskiri rongis isiklikud hügieeniprotseduurid.
Habet ajada rongides ei tohi.
Foto: Andres Haabu

“Elroni rongides kehtib reisijateveo eeskiri, et saaksime tagada kõikidele reisijatele turvalise ja võimalikult mugava reisikogemuse,” rääkis Elroni klienditeenindusjuht Ardo Roosenberg. “Reisirongiga sõitmine on Eestis üha populaarsem ja rongid seetõttu sageli rahvarikkad. Eeskiri aitabki rongis tagada korda ja seda, et reisijad arvestaksid oma tegevustes ka kaasreisijatega.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077