Autor: Logistikauudised.ee • 2. juuni 2023

Bolt Drive autojagamisteenus laienes Tartusse

Alates 1. juunist on võimalik ka Tartus kasutada Bolt Drive teenust, korraga lasti tänavatele 100 sõiduautot.
Bolt Drive`i teenust saab nüüdsest kasutada ka Tartus.
Foto: Triin Soot

Tartu autopark avati 100 sõiduautoga, mille seas on Toyota hübriidmootoriga sõiduautod CHR, Corolla, Yaris ja Yaris Cross. Samuti avatakse linnadevaheline autorent ehk Tallinnast renditud auto on võimalik jätta Tartusse ja vastupidi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077