Autor: Logistikauudised.ee • 31. mai 2023

Uuring: autoomanikud ei oska hinnata autoga seotud tegelikke kulusid

Mobire Groupi tarbijauuringust selgus, et hoolimata majanduslikult keerulistest aegadest puudub Eestis elavatel inimestel ülevaade autoga seotud kulutustest. Rohkem hinnatakse seda, et auto oleks alati olemas ja töökorras ning vähem mõeldakse keskkonna säästmisele.
Oluline, et auto oleks korras, mis ta kokku maksma läheb, see huvitab inimesi juba vähem.
Foto: Andras Kralla

Aprillikuus viis Mobire Group läbi kvalitatiivse tarbijauuringu, et selgitada välja, kuidas on autoomanikud korraldanud sõiduki haldamisega seotu ning milliseid kriteeriumeid nad seejuures olulisemaks peavad. Uuringu käigus intervjueeriti Eestis elavaid mehi ja naisi vanuses 25-45.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077