Autor: Logistikauudised.ee • 19. aprill 2023

Gaasiauto plahvatus Sikupillis oleks olnud välditav

Uurimisraporti tulemused näitavad, et tänavu märtsis Sikupillis toimunud autoplahvatuse oleks saanud ära hoida, kui sõiduki CNG gaasisüsteemi oleks pärast varasemat liiklusõnnetust erisüsteemi kontrolli raames kontrollitud.
Liiklusseaduse kohaselt tuleb CNG või LNG sõiduk esitada erakorralisse erisüsteemi kontrolli, kui sõiduk on osalenud liiklusõnnetuses.
Foto: Transpordiamet

"Meie uurimisraporti tulemused näitavad, et tänavu märtsis toimunud sõiduki plahvatuse oleks saanud ära hoida, kui sõiduki CNG gaasisüsteemi oleks pärast varasemat liiklusõnnetust erisüsteemi kontrolli raames kontrollitud, nagu näeb ette liiklusseadus," nentis Transpordiameti maismaasõidukite üksuse juhataja Jürgo Vahtra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077