Autor: Logistikauudised.ee • 31. märts 2023

Eesti Raudtee uuendab 2 miljoni euroga Riisipere–Vasalemma raudteelõiku

AS Eesti Raudtee sõlmis GoTrack OÜ-ga lepingu maksumusega veidi üle 2 miljoni euro Riisipere–Vasalemma jaamavahe ning Riisipere jaama ning Vasalemma jaama 3. tee kapitaalremondi teostamiseks.
AS Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin
Foto: Raul Mee

„Nimetatud lõigul on hetkel veel kasutusel vana tüüpi betoonliiprid, kinnitused ning rööpad, mille hooldus ja korrashoid on üsna töömahukas ja kulukas. Rekonstrueerimistööde käigus vahetatakse jaamavahe lõigul 7 km ulatuses rööpaid ja liipreid uute vastu ning uuendatakse ka lõigule jääv Laitse raudteeülesõidukoht,“ kommenteeris AS Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077