Autor: Harro Puusild • 29. märts 2023

Kolm aastat seisnud kruiisilaev Birka Stockholm müüdi 38 miljoni eest

Gotlandi laevandusettevõte, mis omab laevafirmat nimega Destination Gotland, ostab Eckerö Groupilt 38 miljoni euroga kolm aastat seisnud kruiisilaeva Birka Stockholm. Laev on plaanis uuele omanikule üle anda aprillis.
Birka Stockholm
Foto: Eckerö Group

Uus omanik plaanib laeva kasutusele võtta 2024. aasta kevadel, et alustada kruiise Rootsi ning Gotlandi ja Mariehamni saarte vahel, teatas ettevõte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077