Autor: Logistikauudised.ee • 15. märts 2023

Tartu lennuvälja irdtorni süsteem sai sertifikaadi

Tartu lennuvälja irdtorni süsteem REVAL sai transpordiametilt aeronavigatsiooniseadme sertifikaadi. Irdtorni süsteemi arendas välja Lennuliiklusteenindus koostöös Adacel Technologies Limitediga (Adacel) ning selle eesmärk on aidata Lennuliiklusteenindusel digitaliseerida kõik Eesti regionaallennuväljad aastaks 2025.
Adacel on ülemaailmne tehnoloogiaettevõte, mis arendab ja juurutab lennuliikluse juhtimissüsteeme.
Foto: Adacel

„Tartu süsteemile kulges sertifikaadi taotlemine sujuvalt, kuna sama protsess oli juba varasemalt läbitud Kuressaare lennuvälja tarbeks välja arendatud süsteemile. Tegemist on järjekorras juba teise REVALi süsteemiga, millele Eesti transpordiamet aeronavigatsiooniseadme sertifikaadi väljastas,“ selgitas Lennuliiklusteeninduse tegevjuht Ivar Värk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077