Autor: Logistikauudised.ee • 9. märts 2023

Verston kasvatas mullu käibe ligi 79 miljoni euroni

Eesti üks suurimaid teedeehitus- ja korrashoiu ettevõtteid Verston kasvatas eelmisel aastal müügikäibe ligi 79 miljoni euroni. Ettevõte teatas, et lõpetas vaatamata väga keerulisele olukorrale taristuvaldkonnas aasta positiivse tulemusega ja investeeris 9 miljonit eurot uude hooldus- ja ehitustehnikasse.
Olulise projektina alustas Verston eelmisel aastal Pärnu–Uulu teelõigu ehitamist nelja sõidurajaga maanteeks, mis on transpordiameti lähiaastate suurim ehitushange.

„Taristuettevõtetele oli 2022. aasta raske, sest Ukraina sõjast tingitult tõusid märkimisväärselt kõik sisendhinnad ja ehitusmaterjalidega tekkisid tõsised tarneprobleemid. Tänu kiirele kohanemisele ja õigesti fokusseeritud tegutsemisele suutsime kõikide probleemidega siiski edukalt toime tulla ja positiivse majandustulemuse saavutada,“ tõdes Verstoni finantsjuht Jarmo Liiver. Verston suurendas mullu müügikäivet 8,7 miljoni euro võrra ja teenis kasumit 0,8 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077