Autor: Logistikauudised.ee • 4. jaanuar 2023

Iga seitsmes kasutatud elektriauto võib olla võltsitud läbisõiduga

Kuigi paljud inimesed lähevad üle elektriautodele eesmärgiga vähendada heitegaaside koguseid ja jooksvaid kulusid, siis carVerticali uuring näitab, et ka elektriautod on altid erinevatele pettustele, sealhulgas läbisõidumõõdikute pettustele.
Digitaalseid hodomeetreid on lihtsamgi võltsida, kui vanu mehaanilisi.
Foto: Nissan

Elektriautod on tulevik, sest inimesed hakkavad üha enam fossiilsete kütuste ja mürarikaste mootorite asemel eelistama vaikset ning CO2-neutraalset sõitu. Elektriautod on palju lihtsamini hooldatavad ning ka tehnoloogiliselt arenenumad kui diisel- ja bensiiniautod.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077