Autor: Simo Sepp • 4. aprill 2022

Tallinna Sadam plaanib välja maksta kogu kasumi

Tallinna Sadam on teinud aktsionäride koosolekule ettepaneku maksta dividendina välja kogu eelmisel teenitud kasum ehk 25,51 miljonit eurot.
Tallinna Sadama juhi Valdo Kalmu (vasakul) sõnul on ettevõtte eelmise aasta majandustulemused ja tugev likviidsuspositsioon võimaldanud tänavu dividendipoliitikat ületada.
Foto: Liis Treimann

Sadama dividendipoliitika näeb ette, et alates 2021. aastast makstakse üldkoosoleku heakskiidul dividendiks vähemalt 70% kasumist. Seekord on aga ettevõtte juhatus teinud ettepaneku maksta välja 100% eelmise aasta kasumist, mis tähendab 0,097 eurot aktsia kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077