Autor: Logistikauudised.ee • 9. detsember 2021

Kuue aasta jooksul on ühendatud 31 rongipeatust teiste transpordiliikidega

Neljapäeval, 9. detsembril, avati Tartus Riia-Vaksali liiklussõlm, millega saavad ametlikult valmis kõik 31 raudteepeatuste erinevate liikumisviisidega ühendamise projekti, mis on alates 2015. aastast majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel tehtud.
Uuendatud Türi raudteejaam.
Foto: Keskkonnainvesteeringute Keskus

Üle Eesti on väiksemate ja suuremate raudteepeatuste juurde rajatud auto- ja jalgrattaparklaid, kergliiklusteid ja bussipeatusi, et suunata inimesi kasutama rongiliiklust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077