Autor: Tõnu Tramm • 19. november 2021

Poola läbimine saab alates 1. detsembrist olema paras peavalu

Alates 1. detsembrist korjab Poola osadelt e-Tolliga kaetud kiirteelõikudelt ära rahakogumise punktid ning kõik sõidukid alates mootorratastest ja sõiduautodest kuni 3,5-tonniste kaubikuteni välja peavad hakkama nende lõikude läbimise eest maksma sarnaselt raskeveokitele läbi e-Tolli süsteemi.
Foto: Trans.info

Uuendus puudutab lõike A1, A2 ja A4 kiirteedel, kus pärast 1. oktoobrit, ehk Poola teemaksu üleminekut e-Tolli süsteemile, lubati mootorratastel, sõiduautodel ja kuni 3,5-tonnistel kaubikutel osta pilet teedel olevatest rahakogumise punktidest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077