Autor: Logistikauudised.ee • 27. oktoober 2021

Kasvav kütusehind sunnib Viking Line’i kehtestama kütuse lisatasu

Alates 1. novembrist 2021 võtab Viking Line kasutusele kütuse lisatasu kõigil liinireisidel ja kruiisidel. Kütuse lisatasu kehtib kõigile broneeringutele, mis tehakse pärast 1. novembrit. Varem ostetud piletitele täiendavat kütusetasu ei lisata.
Viking XPRS
Foto: Tuukka Ervasti

Kasvavate kütusekulude tõttu hakkab Viking Line reisijatelt pärast 1. novembrit tehtud broneeringute eest küsima kütuse lisatasu. Varem broneeritud ja makstud reiside eest kütuse lisatasu ei võeta, kui broneeringus ei tehta muudatusi. Kui broneeritud reisi eest ei tasuta varem kui sadamas reisile registreerimisel, lisandub hinnale kütuse lisatasu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077