Autor: Logistikauudised.ee • 25. oktoober 2021

Mustakivi tee ääres avati Carglassi esindus ja Tallinna esimene Terminali tankla

Äri- ja kaubanduspindade üürimise ning haldamisega tegelev Kaarsilla Kinnisvara OÜ rajas Tallinna, Osmussaare 15 asuvale 6654 ruutmeetri suurusele krundile hoone, milles teenindavad kliente Terminali tankla ja Carglassi esindus.
Valminud kompleks asub Selveri poe kõrval.
Foto: Kaarsilla Kinnisvara

Autoklaaside parandamise ja vahetamisega tegelev Carglass kolis uude esinduslikku hoonesse oma kolmanda lähikonnas asunud Tallinna Lasnamäe esinduse. Lisaks on Carglassil Tallinnas kaks autoklaasidega tegelevat töökoda, üks Kadaka teel ja teine kesklinna piirkonnas. Terminali puhul on aga tegemist esimese teenindusjaamaga, mis asub Tallinna linnas, Eestis aga juba kolmekümnendaga. Lisaks tankla põhiteenusele, kütuse müügile, pakub Terminal ka autopesu, elektriautode laadimisvõimalust ja toitlustusteenuseid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077