Autor: Logistikauudised.ee • 22. oktoober 2021

Mobire Group purustas kolmandas kvartalis müügirekordi

Auto täisteenusrendi ettevõtte Mobire Groupi 2021. aasta kolmanda kvartali täisteenusrendi müügimaht kasvas 21% ning kasutatud autode müügimaht 50%. Rekordilist müügikasvu veab erakordne olukord autoturul.
Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.
Foto: Pressimaterjalid

„Tugev kasv auto täisteenusrendi ja kasutatud autode müügi osas annab kinnitust sellele, et automüüjate laovarud uute autode osas on lõpukorral ning tarbijad otsivad alternatiive sõiduki soetamiseks. Mobire on olnud aktiivne klientidele lahenduste otsimises ning suures osas on müük võimalikuks saanud tänu pikalt ette tellitud sõidukitele,“ sõnas Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077