Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2020

Inbank ostis enamusosaluse sõidukite rendi ettevõttes

Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma (vasakul) ja Inbanki nõukogu esimees Priit Põldoja.
Foto: Arno Mikkor
Inbank omandas detsembri alguses 53 protsendise osaluse sõidukite täisteenusrenti pakkuvas Mobire grupis. Tehingu eesmärk on investeerida uuenduslikku autokasutuse ärimudelisse ning laiendada ühiselt äri Läti ja Leedu turgudel.

Inbanki nõukogu esimehe Priit Põldoja sõnul liigub maailm täna selgelt püsitasul põhinevate ärimudelite suunas. „Kuna pikaajalise autokasutuse teenust on võimalik edukalt skaleerida, siis näeme sellesi äris väga suurt kasvupotentsiaali,“ ütles Põldoja.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077