Autor: Tõnu Tramm • 18. oktoober 2021

Viimane võimalus: kandideeri aasta logistikateo auhinnale!

Igasügisest traditsiooni järgides valib Äripäeva Logistikauudised juba 20. korda välja aasta parima logistikasaavutuse: konkursile Aasta Logistikategu 2021 saab end esitada veel vaid loetud päevade jooksul!
Möödunud aastased finalistid 2020. aasta Logistika Aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Juba 20ndat korda toimuva konkursi eesmärk on tunnustada logistika valdkonnas saavutatud edu. Osalema kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone, kes tunnevad, et on sel aastal logistika või transpordi vallas midagi erilist korda saatnud.

Saatke oma aasta logistikateo lühitutvustus: milline oli 2020/2021 aastal ellu kutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte või tarneahela efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeristegevust või aitas säästa kulusid.

Teenusepakkuja võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjeldus tuleb koostada lakoonilises vormis. Kokku maksimaalselt 100sõnaline kirjeldus saatke hiljemalt 20. oktoobriks e-posti aadressile [email protected].

PANE TÄHELE

Logistikateo kirjeldus peab vastama küsimustele:

Mis oli logistikateo eesmärk?

Milline oli logistikateo protsess?

Millised on tänaseks selgunud tulemused?

Lisaks laekunud kandidaatidele esitab ka iga žüriiliige konkursile kolm omapoolset kandidaati. Kõigi kandideerivate logistikategude seast valib žürii välja 3 finalisti, kelle seast saavad logistikauudiste lugejad valida välja oma lemmiku. Žürii koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning Tarneahelaühingu PROLOG juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva „Logistikauudised” oktoobrikuu eriväljaandes ning Äripäeva logistikauudiste teemaveebis www.logistikauudised.ee.

Kolme võidutöö esitlemine ja 20. Aasta Logistikateo autasustamise tseremoonia toimub 25. novembril, 23. Logistika Aastakonverentsil, mis toimub sedapuhku Tallinna Vanasadama uues kruiisiterminalis ning mis kantakse üle ka veebi vahendusel.

Eelmisel aastal võitis Aasta Logistikateo tiitli Sixfold OÜ reaalajas piiriületuspunktide jälgimise tehnoloogia eest. Lisaks Sixfoldile pääsesid mullu lõppfinaali veel digitaalne kaubatee Eestist Poolani ja Kose-Võõbu teelõik koos nutikate liikluskorraldusvahenditega. Lugejate hääletusel sai veenva enamuse hääli samuti Sixfold, kelle poolt hääletas 48,7% lugejatest.

Varasemalt on tiitli võitnud veel AS Operail multimodaalsete kaubavedude projekt, Omniva uus logistikakeskus, Omniva, Starshipi ja Daimleri koostöös toimunud viimase miili robottarne pilootprojekt, Eesti Rahva Muuseum, Live Technologies, Häirekeskus, ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema.

Aastal 2020 tiitlile kandideerinud logistikateod

Ace Logisticsi uus logistikakeskus

DFDSi uued laevad

Digitaalne kaubatee Eestist Poolani

Kaitsevahendite transport kriisi ajal

Kookoni nutilao lahendused

Kose-Võõbu teelõik koos nutikate liikluskorraldusvahenditega

Omniva uus sorteerimiskeskus Riias

Operaili sisenemine Soome turule

Rally Estonia 16 000 pealtvaataja liigutamine koroonatingimustes

Selveri kojuveoteenus, mis aasta lõpuks jõuab miljoni eestlaseni

Tallinki kriisiaegne päästeoperatsioon Saksamaalt

WOX kolimiskastide renditeenus

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077