Autor: Logistikauudised.ee • 26. august 2021

Tartus hakkab isejuhtiv buss inimesi muuseumisse vedama

Neljapäeval, 26. augustil tutvustati Tartus muuseumibussina tööd alustavat Eestis toodetud Auve Techi iseautot ehk isejuhtivat kaheksakohalist sõidukit, mis hakkab reisijaid teenindama alates 2. septembrist marsruudil kesklinn - ERM - kesklinn.
Isejuhtiva bussi liin töötab Tartus septembri algusest kahe kuu jooksul kolmapäevast pühapäevani.
Foto: Modern Mobility

Kaks kuud kestva projekti eesmärk on teha järgmine samm autonoomsete sõidukite saamisel linnatranspordi loomulikuks osaks. Iseauto ühendab Tartu Linnamuuseumi ja Eesti Rahva Muuseumi kesklinnaga, pakkudes inimestele võimalust katsetada uuenduslikku, keskkonnasõbralikku ja vajaduspõhiselt toimivat ühistransporti. Liin töötab septembri algusest kahe kuu jooksul kolmapäevast pühapäevani.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077