Autor: Tõnu Tramm • 24. august 2021

Uute veokite ostu takistavad tarneraskused

Tänavu juulis langes uute tarbesõidukite müük isegi allapoole eelmise koroonaasta tulemusest: selle taga on suuresti kevadel lahvatanud „kiibipandeemia“, mis on sassi löönud pea kõikide autotööstuste tootmisplaanid ning sellega seoses ka tarned tellijatele.
Tootmisraskused vaevad kõiki autotootjaid, sest kiipe ei jätku.
Foto: Scania

Scania Baltikumi säästvate transpordilahenduste ja juhiteenuste juht Kaur Sarv tunnistas, et Eesti ettevõtjate huvi uute veokite, kaasa arvatud gaasiveokite vastu on jätkuvalt suur, kuid paraku on jäänud nende soetamine tarneraskuste taha.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077