Autor: Logistikauudised.ee • 6. august 2021

Nordica emafirma napsas finantsjuhi toidutööstusest

Lennundusettevõtte Nordic Aviation Group nõukogu kinnitas juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks pikaajalise töökogemusega finantseksperdi, endise Maag Grupi finantsjuhi Eteri Harringu.
Regional Jeti, Nordica ja teiste kontserni kuuluvate ettevõtete ühendamisel hoiab rahaasjadel silma peal Eteri Harring.
Foto: Liis Treimann

Nordic Aviation Groupi nõukogu esimees David O´Brock ütles, et Eteri Harringu kasuks kõneles suur töökogemus. “Harring töötas pikalt erasektoris, sealhulgas panganduses. Tal on olnud varem kokkupuuteid erinevate ettevõtete ülevõtmistega ja liitmistega,” kinnitas O´Brock, kelle sõnul on Eteri Harringu ülesandeks Nordic Aviation Groupi finantsstruktuuri edasiarendamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077