Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuli 2021

Rail Baltica käivitab olulise uuringu rahvusvaheliste jaamade võimestamiseks

Rail Baltica ühisettevõte RB Rail AS allkirjastas 194 250 euro suuruse lepingu rahvusvahelise konsortsiumiga, mida juhib Ramboll ning kuhu kuuluvad Gottlieb Paludan Architects, Soini&Horto Architects, Realidea Ltd. ja Ardenis Consult. Tegemist on tuntud infrastruktuuri arendusekspertide ja arhitektide meeskonnaga, kes koondavad soovitused, kuidas arendada pikaajalist väärtust Rail Baltica seitsmes rahvusvahelises raudteejaamas.
Uuringuga tahetakse selgitada välja maksimaalsed võimalused multimodaalse ühenduse loomises seitsme Baltimaa jaama vahel.
Foto: RB Rail

Uuringu eesmärk on luua koos oluliste huvirühmadega soovituste kogum, kuidas edendada seitset Rail Baltica rahvusvahelist raudteejaama – Tallinna Ülemiste, Pärnu, Riia raudteejaam, Riia rahvusvaheline lennujaam, Panevėžys, Kaunas ja Vilnius –, muutes need multimodaalsete ühenduste pakkujateks ning olulisteks arengumootoriteks nii lähiümbruse kui ka kaugema piirkonna jaoks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077