Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuni 2021

Rail Baltic 2020: valmis esimene ehitusobjekt, ehitus põhitrassil, omandati 91 maatükki

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas esitas valitsusele Rail Balticu möödunud aasta aruande. 2020. aasta märgilisemad teod keerlesid suuremahulise ehituse ettevalmistuse, Saustinõmme viadukti valmimise, jätkuva projekteerimise ning maade omandamise ümber.
Rail Balticu ehitus Saustinõmmel eelmise aasta veebruaris.
Foto: Liis Treimann

“Möödunud aasta oli Rail Balticu jaoks nagu ka paljudele teistele – erinev. Pidime välja nuputama, kuidas teha avalikke arutelusid kaugelt, kohanduma muutunud oludega ning kuidas meie partnerid saaksid reisipiirangute kiuste projekteerida,” ütles Aas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiteates.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077