Autor: Kristjan Kurg • 5. juuli 2021

Nordica kahjum kolmekordistus

Eelmisel aastal seisid Nordica lennukid suures osas parklas ja suurendasid kahjumit.
Foto: Nordica
Nordic Aviation Groupi ehk Nordica müügitulu langes eelmisel aastal 42 protsenti 61 miljoni euroni. Samal ajal riigi lennufirma kahjum lausa kolmekordistus 10,5 miljoni euroni, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

„Nordic Aviation Group AS sai kriisis väga tugevasti kannatada. Ühel hetkel, eelmise aasta märtsis, olime sunnitud parkima mitmeks kuuks 23 lennukit oma 24-st,“ kirjutas ettevõtte juhatuse esimees Erki Urva aruandes. Ta lisas, et lendamist jätkas vaid üks lennuk Põhja-Rootsis ja seegi hõrendatud graafikuga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077