Autor: Allan Rajavee • 9. juuni 2021

Aprillis kasvas kaubavahetus poole võrra

Statistikaameti andmetel suurenes kaupade eksport aprillis möödunud aasta sama kuuga võrreldes 54% ning import 51%. Kaubavahetuse kasvu mõjutas nii eelmise aasta madal võrdlusbaas kui ka mineraalsete toodete, elektriseadmete ja transpordivahendite ekspordi ning impordi suurenemine.
Tent-haagised kauba veoks, Schenkeri hoovis Kanali teel
Foto: Rivo Sarapik

Eestist eksporditi ja imporditi kaupu jooksevhindades 1,6 miljardi euro eest. Ekspordi väärtus ületas esmakordselt kuu arvestuses 1,5 miljardi euro piiri. Kaubavahetuse puudujääk oli 78 miljonit eurot, mis suurenes võrreldes eelmise aasta aprilliga 10 miljoni euro võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077