Autor: Logistikauudised.ee • 26. mai 2021

Tallinn tühistas DPD elektrikaubikute reeklaamimaksu

Tallinna strateegiakeskus tühistas DPDle määratud reklaamimaksu pärast seda, kui logistikauudised eelmisel reedel vastavasisulise loo avaldas. "Ajakirjandusest on kasu," tunnistas DPD Eesti juht Remo Kirss.
Selgus, et reklaamimaksu määramisel oli tegemist "vale tõlgendamisega."
Foto: DPD

Eelmisel reedel avaldas logistikauudised.ee loo sellest, kuidas DPD lisas Tallinna linnas sõitvatele uutele elektrikaubikutele märke “Puhtama Tallinna nimel”, et tõmmata tähelepanu päriselt astutud sammudele CO2 vähendamise osas. Selline initsiatiiv läks linnavõimu tunnustuse asemel aga hoopis reklaamimaksu alla.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077