Autor: Logistikauudised.ee • 24. mai 2021

Lennuliiklusteeninduse nõukogu esimeheks saab Kuldar Väärsi

Lennuliiklusteeninduse ASi aktsionär majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kutsub 1. juunil nõukogu esimehe kohalt tagasi Priit Põldoja. Uueks nõukogu liikmeks, volitusega kolmeks aastaks, valiti ettevõtja Kuldar Väärsi, kelle kinnitas ametisse majandus- ja taristuminister Taavi Aas. Kuldar Väärsi alustab tööd Lennuliiklusteeninduse ASi nõukogu esimehena 1. juunil.
Kuldar Väärsi
Foto: Mihkel Leis

Priit Põldoja palus ennast Lennuliiklusteeninduse ASi nõukogu esimehe kohalt tagasi kutsuda, et keskenduda oma rollile Inbanki tegevjuhina. „Tegemist on olnud väga põneva perioodiga. Lennuliiklusteenindus on raskes majanduslikus olukorras teinud julgeid ja vajalikke otsuseid. Hea koostöö omanike ja juhtkonna vahel aitab ettevõttel olemasolevast kriisist tugevana väljuda. Soovin edu uuele nõukogu esimehele Kuldarile ja ettevõtte töökale meeskonnale,” ütles Priit Põldoja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077