Autor: Logistikauudised.ee • 28. aprill 2021

Uue seaduse jõustumisel võib saada pardakaamerast oluline asitõend

Siseministeerium on võtnud tööplaanidesse politsei töö ümberkorraldamise selliselt, et tulevikus ei peaks enam patrull kergema liiklusõnnetuse puhul kohale sõitma ja seda ka siis, kui osapooled omavahel kokkuleppele ei jõua. Seetõttu muutuvad üha olulisemaks täiendavad lahendused, näiteks pardakaamera, mille abil juhtunu kohta tõde välja selgitada.
Foto: TechRadar

Kavandatava seaduseelnõu järgi ei lahendaks politsei tulevikus kohapeal liiklusõnnetuse juhtumeid, kus pole vigastatuid. See tähendab, et vaidluste korral tuleb vahetult pärast õnnetust asitõendeid koguda sõidukijuhil endal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077