Autor: Tõnu Tramm • 14. aprill 2021

Riigi „kingitus“ ettevõtjatele: erisõidukid ametlikult teemaksu alla!

Nelja teljega N3 veokile paigaldatud puiduhakkuri ja metsatõstuki eest tuleb maksta teekasutustasu sõltuvalt mootori tüübist 1000-1300 eurot aastas, päeva kaupa makstes koguni ligi 4400 eurot, ehk 12 eurot päevas. Tööd tehakse aga hoopis metsas.
Foto: Transporditehnika.ee
Eelmisel reedel jõustus liiklusseaduse muudatus, kus täpsustati veoauto mõistet. Vaikselt sisse viidud muudatus tähendab, et aastaid kirgi kütnud teekasutustasu nõudmine eriotstarbelistelt N-kategooria sõidukitelt on ettevõtjatele halva üllatusena nüüd lõplikult seaduslik.
Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077