Autor: Logistikauudised.ee • 25. veebruar 2021

Smartposti valgetest pakiautomaatidest saab nüüd ka pakke välja saata

Kui seni oli Smartposti uudsetesse valgetesse pakiautomaatidesse võimalik pakke ainult tellida, siis nüüdsest saab neist automaatidest pakke ka välja saata.
Foto: Karin-Liis Tambaum

„Eelmise aasta sügisest alates oleme paigaldanud üle Eesti 40 uut valget pakiautomaati, mis on esimesed omalaadsed pakiautomaadid Eestis, kuna automaadid on ilma tsentraalse konsoolita ehk igal kapiuksel on oma lukk koos PIN-klahvistikuga. See tähendab, et ühest pakiautomaadist saab samal ajal pakki välja võtta mitu inimest korraga ilma konsooli taga järjekorras seismata ning pakkide kättesaamine muutub veelgi kiiremaks ja mugavamaks,“ selgitas Itella Estonia OÜ pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077