Autor: Tõnu Tramm • 16. veebruar 2021

Tiit Arus: konteinerite hinnalagi on loodetavasti ületatud

Suurte merekonteinerite hinnad langesid enne Hiina uusaastapühi alla 10 000 dollari, kuna USAst on hakanud konteinerid tasapisi Aasiasse tagasi liikuma ning Hiinas ei toimu pühade ajal niikuinii midagi. „Hetkel on sellel rindel paar nädalat “puhkust”,“ nentis CF&S tegevjuht Tiit Arus.
Ka Eesti eksport kannatab merekonteinerite puuduse all.
Foto: Erik Prozes

„Väga närvesööv periood on olnud. Kliendid esmalt ei uskunud et hinnad on nii laes. Kui aru said, siis venitasid broneerimistega, kuid selle aja jooksul juba hinnastused ja tingimused muutusid taas,“ kommenteeris konteinerite puudusest tekkinud olukorda CF&S tegevjuht Tiit Arus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077