Autor: Logistikauudised.ee • 2. veebruar 2021

Omniva plaanib pakiautomaatide hüppelist laiendust koostöös kogukondadega

Käimaks kaasas e-kaubanduse kiire kasvuga ning rahuldamaks klientide vajadust kodulähedase, 24/7 toimiva teenuse osas, kinnitas Omniva nõukogu investeeringu Eesti ja Baltikumi pakiautomaatide võrgu laiendamisse.
Omniva uus pakiautomaatide laienemise projekt hakkab pakiautomaatide uusi võimalikke asukohti kaardistama koostöös omavalitsuste ja kohalike kogukondadega.
Foto: Liis Treimann

„Omnivale kuulub 43% Eesti pakiautomaatidest, aga selle juures tervelt 57% pakimahust. Ühelt poolt näitab see küll väga kõrget võrgustiku efektiivsust, kuid selge on see, et tänaste ja uute klientide ootused olemasolevasse võrku ära ei mahu,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt. „Logistika ja praegune võrk on saavutanud oodatud efektiivsuse ning nüüd on fookus olla toeks e-kaupmeestele ja lõppsaajatele sellega, et liikuda neile veelgi lähemale.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077