Autor: Tööstusuudised.ee • 28. jaanuar 2021

Pärnu Tarneahelakonverentsi peaesineja on Len Pannett

18.-19. märtsil toimuva Pärnu Tarneahelakonverentsi "Mõõdame!" peaesineja on tarneahela ekspert ning Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) Euroopa juhtkonna liige ja Ühendkuningriigi büroo juht Len Pannett.
Pärnu Tarneahelakonverentsi 2021 peaesineja Len Pannett.
Foto: Erakogu

Pannett, kes kõneleb Pärnus teemal "Sogane vesi: tarneahelate juhtimine COVID-järgses maailmas ja tuleviku väljakutsed", on ühtlasi ka konsultatsioonifirma Visagio juhtivpartner, kes on rohkem kui 25 aasta jooksul aidanud lahendada ettevõtete tegevuses ettetulevaid probleeme - eriti tarneahela ümberkujundamise, tehnoloogiapõhiste muudatuste ja keeruka programmihalduse kaudu.

Tema klientideks on juhtivad inseneri-, tootmis-, tehnoloogia- ja logistikasektori ettevõtted, aga ka valitsusasutused ja rahvusvahelised organisatsioonid.

Pannett on Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) Euroopa juhtkonna liige ja Ühendkuningriigi büroo juht. CSCMP on juhtiv rahvusvaheline täistarneahela kutseorganisatsioon, mille missiooniks on toetada maailma logistika- ja tarneahela juhtide suhtlemist, arengut ja koolitust tööalase karjääri kaudu.

Ühendkuningriigi inseneri- ja tehnoloogiainstituudi Institution of Engineering and Technology teadustöötajana on ta kirjutanud müügihitiks saanud raamatu "Supercharg3D: How 3D Printing Will Drive Your Supply Chain", mis on Ühendkuningriigi ja USA ülikoolides soovituslik lektüür. Ta on tunnustatud peaettekandja ja külalisõppejõud juhtivates ärikoolides kogu maailmas."

Tule osalema!

Pärnu Tarneahelakonverents kannab tänavu alapealkirja "Mõõdame!" ning keskendub mõõtmisele ja mõõdikutele. Laval on mitmed ettevõtted tööstusest, kaubandusest ja logistikast, aga mitte ainult.

Tutvu täispika programmiga SIIN ja registreerida saad SIIN.

NB! Soodushind kehtib veel vaid 2 päeva ehk 29. jaanuarini!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077