Autor: Logistikauudised.ee • 8. jaanuar 2021

Riik loodab Haapsalu raudtee Euroopa raha abiga kiiresti valmis ehitada

Valitsus otsustas detsembris toetada Haapsalu raudtee Turba-Risti lõigu ehitust 34 miljoni euroga ning raudtee loodetakse Haapsalu ja Rohukülani välja ehitada nii kiiresti kui võimalik. Optimistlikum hinnang lubab ronge sõitma juba 2023. aastal, riik nii kiiret raudtee valmimist praegu ei plaani, kirjutab ERR.
Elroni rong pildistatud Tallinnas
Foto: Raigo Pajula

Praegu käib Turba-Ellamaa lõigu projekteerimine, jaanuaris kuulutas Eesti Raudtee välja ka Ellamaa-Risti lõigu põhiprojekti koostamise hanke. Mõlemad projektid peaksid suve lõpuks valmima ning siis kuulutatakse välja ehitushange, kirjutab ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077