Autor: Logistikauudised.ee • 7. jaanuar 2021

KKK, ehk kuidas rakendada ELi liikuvuspaketti?

Euroopa Komisjon koostas küsimuste-vastuste vormis ülevaate ELi veondussektoris palju vastukaja tekitanud uue liikuvuspaketi rakendamise kohta. Ülevaade sobib nii juhtidele, autoveoala ettevõtjatele kui ka täitevametnikele, kinnitab komisjon.
Foto: AFP

Maanteetranspordi sektori ulatusliku reformi võttis Euroopa Liidu nõukogu vastu aprillis. Uue liikuvuspaketi eesmärgiks on komisjoni selgitusel parandada sõidukijuhtide töötingimusi, kehtestada konkreetsed normid nende lähetamise kohta rahvusvahelistel vedudel ning ajakohastada sätted autoveoturule juurdepääsu kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077