Autor: Logistikauudised.ee • 7. jaanuar 2021

Ericsson analüüsis 5G mõju kaubaveole ja logistikale

Muuhulgas Eestis mobiilside viienda põlvkonna ehk 5G võrguseadmeid tootev Ericsson viis läbi üle-euroopalise analüüsi, kui suurt kasu toob 5G-võrgu ehitamine eri riikidele. Luubi alla võeti erinevad sektorid, mille alla kuuluvad ka logistika, kaubavedu, ühistransport jms.

Ericsson Eesti juhi Andrus Durejko sõnul on tööstussektori, avalike teenuste, tarkade linnade ja nutikate maapiirkondade puhaskasu 5G kasutuselevõtult Eestis pea 400 miljonit eurot. Ent riik venitab 5G konkursi korraldamisega, kirjutab Transpordi- ja Logistika infoleht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077