Autor: Logistikauudised.ee • 1. detsember 2020

Tallink võtab Victoria I liinidelt maha

Tallink Grupp teatas, et peatab ettevõttele kuuluva laeva Victoria I opereerimise Tallinna-Stockholmi-Riia-Stockholmi-Tallinna liinil ning Tallinna-Helsingi liinil alates 1. jaanuarist, 2021. aastal.
Victoria I jääb esilagsete plaanide kohasel seisma kuni 19. veebruarini 2021.
Foto: Tallink

Kontsernile kuuluv laev on teenindanud kahte ajutist liini alates käesoleva aasta sügisest, et täiendavalt toetada ettevõtte kaubavedude võimekust Eesti ja Rootsi vahel, ning ühtlasi pakkudes ainsat ajutist meretranspordi ühendust Stockholmi ja Riia vahel. Alates oktoobrikuust on Victoria I samuti teenindanud nädalavahetuseti toimuvaid Soome turule suunatud edasi-tagasi reise Helsingi-Tallinna liinil mahaminekuta Tallinnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077