Autor: Logistikauudised.ee • 23. november 2020

Soome kehtestas Helsingi-Tallinna laevaliini lahtihoidmise kohustuse

Soome transpordiagentuur Traficom otsustas kehtestada Helsingi-Tallinna laevaliikluse kohustuse, et vähendada koroonakriisist tulenevat kahju. Hanke võitsid Tallink ja Viking Line.
Tallinna Sadam D-terminal.
Foto: Andras Kralla

Traficom tegi reedel otsuse mereliikluse ajutise korraldamise ja teeninduskohustuse kehtestamise kohta Helsingi ja Tallinna vahel. Eesmärk on tagada meretranspordi jätkumine praeguses koroonaolukorras ning võimaldada ka pendelrännet Eesti ja Soome vahel, kirjutab ERR.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077