Autor: Logistikauudised.ee • 23. november 2020

Tallink langetab kaubaveohinnad oktoobrieelsele tasemele

Tallink tõstis oktoobris reisipiirangute tõttu kaubaveohindu, pärast Eesti ja Soome vahelise teeninduskohustuse hanke võitu otsustas laevafirma aga langetada hinnad taas oktoobrieelsele tasemele ning tõsta ka väljumiste arvu.
Tallinna Sadam D-terminal.
Foto: Andras Kralla

Soome Transpordi- ja Kommunikatsiooniamet (TRAFICOM) teatas möödunud reedel, et Eesti ja Soome vahelise kaubavedude kindlustamise hanke on võitnud Tallink Grupp ja Viking Line, mis võimaldab Talinkil tõsta väljumiste arvu ning langetada samal ajal kaubaveohinnad oktoobrieelsele tasemele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077