Autor: Logistikauudised.ee • 6. november 2020

Autoabi vajatakse vähem, seevastu rehviabi vajadus rekordiline

Kõige sagedamini vajavad autoabisse pöörduvad sõidukijuhid pukseerimisteenust, kuid tänavune suvi tõi viimase kahe aasta rehviabi rekordi, näitab PZU Kindlustuse analüüs. Autoabi vajatakse siiski vähem kui paari aasta eest.
Foto: Raul Mee

Tänavu üheksa kuuga vajasid PZU kliendid autoabi 1780 korral, mida oli eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 17 protsenti vähem. Ligi kolmandiku moodustasid puksiiri väljasõidud (586 juhtumit), mis vähenesid mullusega võrreldes 12 protsenti, teatas PZU.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077