Autor: Kristjan Pruul • 3. november 2020

Austrias kehtestati komandanditund, Leedu plaanib samuti riigi lukku keeramist

Kiirelt ja laialdaselt leviva koroonaviiruse tõttu on Leedu valitsusel plaanis kehtestada üleriigiline karantiin, samuti kehtestasid karmimad piirangud Slovakkia ja Austria. Viimases hakkab 3. novembrist kehtima öine komandanditund kella 20.00 ja 06.00 vahel.

Leedu peaminister Saulius Skvernelis teatas teisipäeval, et lõplik otsus langetatakse homme, kuid tõenäoliselt kehtestatakse kogu riigis nädala lõpust kolmeks nädalaks ulatuslikud piirangud, vahendas Leedu rahvusringhääling.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077