Autor: Logistikauudised.ee • 2. november 2020
Ainult tellijatele

Rootsi Greencarrier ostab soomlastelt Eesti maanteeveoettevõtte

Rootslastele kuuluv logistikaettevõte Greencarrier Freight Services Estonia ostab Soome VR Groupilt Eestis registreeritud maanteetranspordi ettevõtte. Tehinguga soovib Greencarrier Freight Service laiendada jõuliselt oma Kesk- ja Ida-Euroopa riikide maanteelogistika ärisuunda.

Autor: Creencarrier

Greencarrier Group’i kontserni kuuluv ettevõte Greencarrier Freight Services Estonia ostab VR Group’i tütarettevõttelt Transpoint International OY-lt Baltimaade ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide maanteelogistika ärisuuna sh Eestis registreeritud Transpoint International AS-i.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077