Autor: Logistikauudised.ee • 28. oktoober 2020

Tallink muudab ajutiselt Tallinna-Helsingi sõidugraafikut

Tallink Grupp muudab alates 29. oktoobrist ajutiselt Tallinna–Helsingi liini sõidugraafikut seoses laeva Star dokkimisega tehnilisteks töödeks.
Tallink Star läheb kuni 4. novembrini dokki.
Foto: Raul Mee

Star naaseb liinile ning tavagraafikusse järgmise nädala kolmapäeval, 4. novembril, teatas Tallink. Vahepeal asendavad Stari Tallinna–Helsingi liinil Baltic Queen ja Victoria I. Tallink Grupi teine shuttle-tüüpi laev Megastar jätkab Tallinna–Helsingi liinil tavapärases graafikus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077