Uudised
Ainult tellijale

Maanteeamet hakkab analüüsima veokite piirkiiruse langetamist 80 km/h

Maanteeamet analüüsib raskeveokite piirkiiruse vähendamist, sõiduradade vaheliste metallpiirete tarvidust ning samatasandiliste raudteeülesõidukohtade sulgemist paikades, kus eritasandiline ületuskoht on lähemal kui kaks kilomeetrit

Need on siiski vaid kolm tegevust 150-st, et Eesti liiklus ohutumaks muuta, kirjutab ERR. Muuhulgas püüab maanteeamet hinnata, kas meie teedel seatud kiirusepiirangud on asjakohased. Ernitsa sõnul peab liikleja piirangu põhjusest aru saama. Ehk mõnes kohas võib piiranguid juurde tulla, mõnel pool lubatakse hoopis kiiremini sõita.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150