Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2020

Viru keskuse bussiterminal on algaval nädalavahetusel suletud

Seoses Viru keskuse bussiterminali remonditöödega laupäeval 25. ja pühapäeval 26. aprillil, terminal suletakse ja muudetakse ajutiselt terminalist algavate bussiliinide marsruute ja peatuste asukohti.
Viru Keskuse bussiterminal on eeloleval nädalavahetusel suletud.
Autor: Raul Mee

25. aprilli päeva algusest kuni 26. aprilli 2020 päeva lõpuni suunatakse liini nr 15 bussid kesklinnast väljuval suunal ümbersõidule Hobujaama tänav, A.Laikmaa tänav, Gonsiori tänav ja Estonia puiestee, tehes terminali peatuse A.Laikmaa tänaval (liinide nr 3 ja 15 peatuses);

suunatakse liinide nr 18, 18A ja 40 bussid kesklinnast väljuval suunal ümbersõidule Hobujaama tänav, Narva maantee, Viru ring ja Pärnu maantee, tehes terminali peatuse Hobujaama tänaval (endise Postimaja kõrval);

suunatakse liinide nr 1A, 8, 29, 34A, 35, 38, 44 ja 51 bussid kesklinnast väljuval suunal ümbersõidule Hobujaama tänav, A.Laikmaa tänav, Gonsiori tänav, tagasipööre Gonsiori tänaval, Gonsiori tänav, A.Laikmaa tänav ja Narva maantee, tehes terminali peatuse A.Laikmaa tänaval bussiliini nr 2 peatuses (Viru keskuse kõrval).

Bussiliini nr 15 väljumised Hobujaama peatusest toimuvad graafikujärgsest ajast 1 minuti hiljem.

Bussiliinide nr 18, 18A ja 20A väljumised Hobujaama peatusest toimuvad graafikujärgsest ajast 2 minutit hiljem. Bussiliini nr 40 väljumised Hobujaama peatusest toimuvad graafikujärgsest ajast 3 minutit hiljem.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077